Portretstudio Otto Kalkhoven

Eindelijk mooi op de foto…

Een mooi portret van jezelf, van hem of van haar, van de kinderen, of van jullie allemaal samen. Een herinnering voor straks; de tijd gaat ook zo snel.

Geen vluchtig kiekje met een mobiel, waarop jij of iemand anders toch nét even de andere kant opkijkt. Maar een professioneel studioportret. Met mooi licht, een rustige achtergrond en de focus waar die hoort te zijn: op jou of op jullie.

Dit zijn de foto’s die je gaat koesteren.

Ik ben Otto Kalkhoven en ik zet al jarenlang mensen mooi op de foto. Voor tijdschriften als Landleven, maar ook ‘gewoon’, voor in het familiealbum. Dat doe ik op locatie, maar ook in mijn portretstudio in het kerkje van Eppenhuizen. Een bijzondere locatie, een bijzondere sfeer, voor bijzondere foto’s.

En ik wil jou ook graag prachtig op de foto zetten. Zodat je foto’s hebt waar je écht blij mee bent en trots op kunt zijn. Digitaal of afgedrukt op het mooiste Fine Art-papier.

Zakelijke fotografie

Mensen doen het liefst zaken met mensen die ze aardig vinden. En mensen die volgens hen capabel zijn. Dat betekent dat je niet alleen offline een goede indruk moet maken, maar zeker ook online.

Een professionele profielfoto is daarin onmisbaar. Wist je bijvoorbeeld dat het LinkedIn-profiel van mensen met een profielfoto maar liefst 21 keer vaker bezocht wordt dan profielen zonder foto? En dat zij 9 keer vaker een verbindingsverzoek ontvangen?

Natuurlijk kun je volstaan met een vakantiekiekje. Dat komt spontaan over, maar het laat niets zien van je professionaliteit. Sterker nog; het kan juist afbreuk doen aan de reputatie die jij zorgvuldig opbouwt.

Waar je voor staat en wat je voor een ander kunt betekenen komt wél duidelijk naar voren op een professionele profielfoto, gemaakt in mijn eigen portretstudio.

Ik maak graag sprekende, krachtige zakelijke foto’s van je. Voor je verschillende online profielen, of voor gebruik op je website. Zodat je écht kunt laten zien wie jij bent en kunt bouwen aan je zakelijke succes.

Bekijk hier onze actuele prijslijst voor portretfotografie of neem direct contact op om een afspraak in te plannen

Portretten in kleur:

Portretten in zwart-wit: