Chateau Villers en Argonne

Een heel eind rijden. Ik kwam er pas in de avond rond zevenen aan en werd onthaald met Pink Champagne. Johannes Landman, ambassadeur in ruste, en zijn vrouw Laurence waren bijzonder aardig en vonden het buitengewoon leuk dat er van hun domein een reportage werd gemaakt. Laurence had als Francaise voor een heerlijke diner gezorgd, Johannes zorgde voor het spraakwater. Na de witte en rode wijn, wederom Champagne, nog een digestief met koffie zocht iedereen zijn bedje (ik paste er nog net diagonaal in) op. Vroeg uit de veren als altijd stond ik om halfacht alweer te fotograferen. Halverwege de middag reisde ik via de Belgische Ardennen terug. Ik ben er krap twintig uur geweest. Veel te kort maar door omstandigheden stond er op zondag alweer een reportage in Amsterdam op de rol.