Verhuur portretstudio

Te huur per dagdeel daglicht- en flitslicht portretstudio voor amateur en professional. De kleinschalige studio is gevestigd in een voormalig kerkgebouw waar werkelijk prachtig daglicht heerst. Het licht is goed stuurbaar door gordijnen voor de rondom aanwezige vensters te sluiten. Het aanwezige daglicht is bij matige weersomstandigheden 1/60 F4.0 bij iso 400 tot 800.
Daglicht is mooi maar flitslicht geeft meer vermogen en is reproduceerbaar. Flitslicht 3 stuks Profoto D1 250 ws, 1 Profoto D1 500 ws. Softboxen, 2 stuks 60×90, diverse paraplu’s, snoot, verschillende grids en reflectoren, kleppensets en een portretschaal.
Verder zijn er diverse statieven, metallische en witte reflectieschermen, achtergrondkleuren en verdere studiobenodigdheden beschikbaar. Koffie en thee is aanwezig in het eenvoudige keukentje en in de royale nette toiletruimte kan eventueel omgekleed worden. Verder is er een muziek- en verwarmingsinstallatie en heerst er in het gebouw een weldadige rust.
Huurprijs € 65 per dagdeel (fotograaf met 1 of 2 modellen). Voor groepen prijs op aanvraag. Bedragen exclusief 21% btw. Voor vaste gebruikers geldt een aanzienlijke korting!
Verhuur portretstudio